Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024

Eğiticilerin Eğitimi Muafiyet Dilekçeleri Neticesinde Oluşturulan Liste

Hizmet içi eğitim kapsamında Kalite Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Eğitici Eğitimi" eğitiminden muaf olmak isteyen öğretim üyelerinin dilekçeleri incelenmiş olup liste Koordinatörlüğe verilen dilekçelerden oluşturulmuştur. Bu liste çeşitli gerekçelerle üniversiteler ve benzeri kurumlar tarafından talep edilen eğiticilerin eğitimi sertifikasına sahip olma zorunluluğundan muafiyet için bir kanıt veya belge niteliği taşımamaktadır. Üniversiteler ya da kurumlar kendi koşulları çerçevesinde belgeler talep edebilirler. Bu belgeler de ilgili komisyon ya da birimler tarafından değerlendirilir. Ayrıca, bu eğitimden muaf olma dilekçesi verilse dahi öğretim elemanının isteği ile tüm eğitimlere katılım hakkı mevcuttur.