Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023

Gösterim: 149

Kalite Komisyonu Toplantısı Rektörümüzün Başkanlığında Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 2023 yılı son Kalite Komisyonu Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz başkanlığında gerçekleştirildi. 

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz'un başkanlık ettiği toplantıda, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr.  Feyzullah Temurtaş  ve Genel Sekreter Vekili Faruk Küçük hazır bulundu.

Kalite kültürünün Üniversitemizin bütününe yayılması vurgusunun yapıldığı ve 2025 yılına kadar akreditasyon çalışmalarının tamamlanması konularının görüşüldüğü toplantıda, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, önceki dönem Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü olan Prof. Dr. Celalettin Yanık'a ve tüm komisyon üyelerine göstermiş oldukları özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Kalite Koordinatörlüğü'ne bağlı alt çalışma grubu başkanlarının, Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisinin ve Üniversitemiz Senato Öğrenci Temsilcisinin belirlendiği toplantıda, Yönetim Sistemi Çalışma Grubu Başkanlığı görevine Doç. Dr. Yavuz Tansoy Yıldırım, Eğitim - Öğretim Çalışma Grubu Başkanlığı görevine Doç. Dr. Selva Staub, Araştırma ve Geliştirme Çalışma Grubu Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak Demir, Toplumsal Katkı Çalışma Grubu Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Arzu Bulut getirilirken, Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencisi İremnur Doruk Kalite Komisyonu Temsilcisi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Hilal Kütük ise Senato Öğrenci Temsilcisi olarak seçildi.

 

Fotoğraflar