Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024

Kalite Koordinatör Yardımcıları Belirlendi

22.12.2023 tarihli ve 116029 sayılı yazı doğrultusunda 26.12.2023 tarihinde Rektörlük Binası Yeni Senato Salonu'nda gerçekleştirilen Kalite Komisyonu Toplantısı'nda ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi'nin 8. maddesinin 1. fıkrasının, "Koordinatör, kendisine uygun sayıda yardımcı seçer. Görev süresi biten Koordinatör ve Koordinatör Yardımcıları aynı usul ile tekrar görevlendirilebilir." hükmü uyarınca Kordinatörümüz Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU tarafından Doç. Dr. Yavuz Tansoy YILDIRIM, Doç. Dr. Selva STAUB, Dr. Öğretim Üyesi Fahrettin Burak DEMİR, Dr. Öğretim Üyesi Arzu BULUT ve Öğr. Gör. İsmail ARI Kalite Koordinatör Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.

Üniversitemizde hız kazanan kalite çalışmalarında gösterecekleri özveri ve ilgi için hocalarımıza teşekkür eder, başarılar dileriz.