Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023

Gösterim: 238

Kalite Koordinatörlüğüne Bağlı Alt Çalışma Grubu Toplantıları Gerçekleşti

Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu başkanlığında alt çalışma grubu toplantıları gerçekleşti. Eski senato salonunda iki gün süren toplantıların ilk gününde Akreditasyon Alt Çalışma Grubu, Eğitim – Öğretim Alt Çalışma Grubu ve Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu; ikinci gün ise Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu, Araştırma ve Geliştirme Alt Çalışma Grubu, Ölçme ve Değerlendirme Alt Çalışma Grubu ve Dokümantasyon ve Belge Alt Çalışma Grubu ile görüşüldü.
7 oturumda tamamlanan toplantılarda çalışma grupları faaliyetlerini ve çalışma sistemlerini aktarırken önceki dönemde yapmış oldukları çalışmalardan ve özverilerinden dolayı Koordinatörümüz çalışma grubu üyelerine teşekkürlerini ve yeni dönemdeki beklentilerini iletti. Kalitenin gönüllülük esaslı yürütülmesi gereken bir süreç olduğunu ifade eden Koordinatör Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu bu süreçte gönüllü olarak alt çalışma gruplarında bulunmak isteyen her akademik personelimizin yer alabileceğini ifade etti. Ayrıca çalışma gruplarında en önemli paydaşımız olan öğrencilere de yer verilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Selva Staub, Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak Demir, Öğr. Gör. İsmail Arı ile Akreditasyon ve Kalite Öğrenci Topluluğu Başkanı Naci Aksoy, Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi İremnur Doruk ve Kalite Koordinatörlüğü Kısmı Zamanlı Öğrencisi Beyza Sancak da hazır bulundu.

 


Fotoğraflar