Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020

Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi Revize Ediliyor. ( 13.12.2018 Tarihli ve 2018/22 Sayılı )

Üniversitemiz Rektörü, Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR Başkanlığında Gerçekleştirilen Toplantıda; Kalite Çalışmalarının / Süreçlerinin Proaktif Yürütülmesi, Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi'nin Revize Edilmesi, Kalite Koordinatörlüğünün Kurulması, Kalite Koordinatörünün ve Çalışma Ekbinin Belirlenmesi Üzerinde Görüş Alış-Verişinde Bulunuldu. Bu Minvalde Öncelikle 13.12.2018 Tarihli ve 2018/22 Sayılı Senato Toplantısında Kabul Edilen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi'nin Revize Edilmesi Konusunda Sunumlar Gerçekleştirildi. Taslak Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi Üzerinde Farklı Görüşler Değerlendirildi. Aynı Zamanda Üniversitemizin Bu Yıl Tabi Tutulacağı Dış Değerlendirme Süreci ve Takvimi, Değerlendirmeye Hazırlık Konuları Ele Alındı. ( 24.06.2020 )