Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024

Gösterim: 354

Akreditasyon ve Kalite Topluluğumuz “Kalite Süreçlerinde Öğrencilerin Rolü”Etkinliği Düzenledi

Üniversitemizin Akreditasyon ve Kalite Topluluğu tarafından düzenlenen "Kalite Süreçlerinde Öğrencilerin Rolü" etkinliği, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 14.00'te Öğrenci Yaşam Merkezi Gri Salonda gerçekleşti. Etkinliğe, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU ile Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Selva STAUB konuşmacı olarak katılması planlanmıştı. Ancak, sağlık sorunları nedeniyle Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Selva STAUB etkinliğe katılamadı. Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail ARI ve Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Emrullah TEKİN ise etkinlikte hazır bulundu.

Üniversitemizde hız kazanan kalite yönetimi çalışmaları doğrultusunda, bu süreçteki en önemli iç paydaş olan öğrencilerin rolüne odaklanarak düzenlenen etkinlikte Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, kalite süreçlerinde öğrencilerin önemli rolüne vurgu yaparak kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca 2022-23 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Sude ERDAL ve 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi İremnur DORUK, öğrenci temsilcisi perspektifinden kalite süreçlerine katkılarını ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar.

Etkinliğin ardından, katılımcılar tarafından öğrencilere yönelik sorular da cevaplandırıldı. Etkinlik, öğrencilerin kalite süreçlerine aktif katılımını teşvik etmeyi amaçlayarak önemli bir bilgi alışverişi platformu oluşturdu.

Etkinlik hakkında görüşlerini paylaşan öğrenciler, kalite yönetimi süreçlerine daha fazla dahil olma isteğiyle dolu olduklarını ifade ettiler. Akreditasyon ve Kalite Topluluğu, gelecekte de benzer etkinliklerle öğrencilere kalite süreçlerine daha yakından katılma ve görüşlerini ifade etme fırsatı sunmaya devam edeceğini belirtti.


Fotoğraflar