Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024

Akreditasyon ve Kalite Topluluğumuz “Kalite Süreçlerinde Öğrencilerin Rolü”Etkinliği Düzenliyor

Akreditasyon ve Kalite Topluluğumuz “Kalite Süreçlerinde Öğrencilerin Rolü” etkinliği düzenliyor. 8 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 14.00’da Öğrenci Yaşam Merkezi Gri Salonda gerçekleşecek etkinlikte Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof.Dr Ebru KAYA MUTLU ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Selva STAUB konuşmacı olarak katılacak. Üniversitemizde hız kazanan kalite yönetimi çalışmaları doğrultusunda en önemli iç paydaş olan öğrencilerin bu süreçteki rolü üzerine sunumlarını gerçekleştirecekler.

Etkinlikte ayrıca 2022-23 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Sude ERDAL ve 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi İremnur DORUK da öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşacaklar.