Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020

Kalite Çalışmalarından Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin YANIK Başkanlığında Kalite Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemizdeki Kalite Çalışmalarından Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin YANIK Başkanlığında Gerçekleştirilen Toplantıya Kalite Çalışma Ekibinde Yer Alan Akademik ve İdari Personeller Katılım Sağladı. Toplantıda Üniversitemizdeki Kalite Çalışmalarının Proaktif Yürütülmesi, Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesinin Güncellenmesi, Kalite Çalışmalarının Daha Disipline Edilmiş Bir Sisteme Kavuşturulması, Kalite Biriminin Kurulması, Kurulması Önerilen Kalite Biriminin Organizasyon Şemasının Nasıl Şekilleneceği Konuları Üzerinde Sunumlar Gerçekleştirildi ve Dökümanlar  Üzerinde Çalışıldı. ( 10.06.2020 )