Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024

Gösterim: 120

Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcimiz “Akreditasyon Algısının Ölçülmesi ve Okuryazarlık Eğitimi” Konulu Konferans Düzenledi

Üniversitemizde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı - 2. Dönem başvurusu neticesinde kabul gören, danışmanlığını Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Aydın’ın yaptığı ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencisi ve Kalite Komisyonu 2023 Yılı Öğrenci Temsilcisi Sude Erdal’ın yürütücüsü olduğu "Üniversite Öğrencilerinin Akreditasyon Algılarının Ölçülmesi ve Okur-Yazarlık Eğitiminin Planlanması” başlıklı proje kapsamında “Akreditasyon Algısının Ölçülmesi ve Okuryazarlık Eğitimi” konulu konferans düzenlendi.

Projenin sonuç raporunun sunulduğu ve projeye ilişkin süreçle ilgili paylaşımların yapıldığı etkinliğe, Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr.  Ebru Kaya Mutlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Koordinatör Yardımcılarımız Doç. Dr. Selva Staub ve Öğr. Gör. İsmail ARI ile akademisyen ve öğrenciler katılım sağladı.

Akreditasyon konusunda öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasının ardından teşekkür belgeleri takdim edildi ve etkinlik sona erdi.


Fotoğraflar