Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022

Gösterim: 352

Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekeştirildi

Üniversitemizin akreditasyon ve kalite çalışmalarına hız kazandırmak amacıyla 2021-2022 döneminin 2. Kalite Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Rektörümüz ve Kalite Komisyonu Başkanımız Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kalite Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter Cihangir Boz, komisyon üyesi akademik personellerimiz ve Kalite Komisyonu öğrenci temsilcisi Sude Erdal da katılım gösterdi.

Toplantıda akreditasyon ve kalite çalışmaları konusunda üniversitemizde bir kurum kültürü oluşturmak amacıyla tüm akademik ve idari birimlerimiz ile bölüm, program ve ana bilim dallarının üniversitemizin 2021-2025 Stratejik Planına uygun olacak şekilde stratejik plan hazırlaması gerektiğine karar verildi. Yeni eğitim-öğretim yılı güz döneminde tamamlanması beklenen stratejik planların hazırlama sürecinde Doç. Dr. Abdullah Yeşil ve Dr. Öğr. Üyesi Ömür Kızılgöl tarafından 22-24 Haziran tarihleri arasında Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda akademik ve idari personelimiz ile stratejik plan hazırlanması sürecinde en önemli iç paydaş olan öğrencilere “Stratejik Plan Nasıl Hazırlanır?” konulu eğitim düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Bunun yanı sıra tüm akademik ve idari birimlerimiz ile bölüm, program ve ana bilim dallarının en az 1 öğrenci temsilcisinin de yer alacağı birim/bölüm kalite komisyonu oluşturması Kalite Komisyonu tarafından kararlaştırıldı.

Akreditasyon süreçleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak amacıyla üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Abdulkadir Özdemir, Prof. Dr. Yılmaz Arı, Doç. Dr. Hatice Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Arslan’ın da davet edileceği bir sonraki toplantının ise 22 Haziran 2022 saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.


Fotoğraflar