Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023

Kalite Komisyonu ve Senato Öğrenci Temsilcileri Seçildi

Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları bağlamında Kalite Komisyonu ve Senato Öğrenci Temsilcileri seçildi. Çeşitli fakülte ve meslek yüksekokullarımızdan öğrencilerimizin ilgi gösterdiği etkinlik Öğrenci Yaşam Merkezi Mor Salon’da gerçekleşti. Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU ve Koordinatör Yardımcımız Öğr. Gör. İsmail ARI’nın katıldığı toplantıda kalite konusunda beklentiler ve öğrencilerin kalite süreçlerinde nasıl bir yol izleyeceği hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin kalite yönetimi bağlamında beklentileri de dinlendi.

Etkinliğin devamında ise oylama sürecine geçildi. Yapılan oylama sonucu Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi bölümü 4.sınıf öğrencisi İremnur Doruk Kalite Komisyonu Öğrenci Temsilcisi; Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 3. Sınıf öğrencisi Hilal KÜTÜK ise Senato Öğrenci Temsilcisi seçildi. Seçilen öğrenciler 26.12.2023 tarihinde gerçekleşecek olan Kalite Komisyonu’nda onaylandıktan sonra görevlerine başlayacaklar.