Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2022

Gösterim: 282

Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Sürecine İlişkin Bilgilendirme Toplantıları Sona Erdi

Kalite Koordinatörlüğümüzün organize ettiği Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlama sürecine ilişkin bilgilendirme toplantıları başarıyla tamamlandı. 24-26-27 Ocak 2022 tarihlerinde 3 oturumdan oluşan bilgilendirme toplantılarının ilk gününde Yüksekokulların ve Meslek Yüksekokullarının yönetim kadrosuna, ilgili akademik ve idari personeline, ikinci gününde Daire Başkanlıkları, Koordinatörlükler ve Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin yönetim kadrosuna, ilgili akademik ve idari personeline, son gününde ise Fakülte ve Enstitülerin yönetim kadrosuna, bölüm başkanlarına, anabilim dalı başkanlarına, ilgili akademik ve idari personeline bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de katılım gösterdiği toplantılarda kalitenin Üniversitemiz için olan önemine sıklıkla vurgu yapıldı. Kalite Koordinatörümüz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık’ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği toplantılarda Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun hazırlanma sürecinde Üniversitemizin 2021-2025 Stratejik Planı ve YÖKAK tarafından Üniversitemize sunulan Kurumsal Geri Bildirim Raporundan faydalanılması gerektiği belirtildi.


Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Burçin Bozdoğanoğlu ise 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporunu hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumlar sonrasında Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık ve Koordinatör Yardımcılarımız Prof. Dr. Burçin Bozdoğanoğlu, Doç. Dr. Metin Kılıç ve Doç. Dr. Tarhan Okan katılımcıların sorularını yanıtladı.

Üç oturumda yaklaşık 250 akademik ve idari personelimizin katıldığı toplantılar karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından hazırlanan memnuniyet anketinin katılımcılara sunulmasıyla son buldu.