Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020

Kurumsal Dış Değerlendirme Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi. (23 Eylül 2020 Çarşamba ve 25 Eylül 2020 Cuma)

YÖK Kalite Kurulu Tarafından 2020 Ekim / Kasım Döneminde Gerçekleştirilecek Kurumsal Dış Değerlendirme Programı İle İlgili Olarak Bilgilendirme ve Sunum Toplantıları Gerçekleştirildi. Webex Alt Yapısı Üzerinden Çevrimiçi Gerçekleştirilen Toplantılara Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Celalettin YANIK Başkanlık yaptı. Toplantının Sunum ve Bilgilendirmeleri Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Burçin BOZDOĞANOĞLU Tarafından Yapıldı. Toplantılara Çok Sayıda Akademik ve İdari Personelimiz ve Kalite İle İlgili Öğrencilerimiz Katılım Sağladı. Toplantı da Üniversitemizin Tabi Olacağı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı İle ilgili Olarak Detaylı Bilgilendirme Yapıldı. Hem Kalite Koordinatömüz Prof. Dr. Celalatin YANIK, Hem de Sunumu Gerşekleştiren Kalite Koordinatör Yardımcımız Doç. Dr. Burçin BOZDOĞANOĞLU Üniversitemizin Hazırladığı 2019 Kurum İç Değerlendirme Raporunun Üniversitemizin Tüm Paydaşları Tarafından İncelenmesinin Dış Değerlendirme Sürecinde Büyük Önem Taşıdığı ve Kolaylık Sağlayacağı Vurgulandı. Toplantıda Ayrıca Soru-Cevap Bölümü Yapılarak, Katılımcıların Soru ve Görüşleri Alındı. Toplantının Sunum Dosyasına Erişmek İçin Lütfen Tıklayınız.