Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2024

Manyas MYO'nun Akreditasyon Başvurusu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

12 Mart'ta Farabi Toplantı Salonu'nda düzenlenen değerlendirme toplantısında, Manyas Meslek Yüksekokulu'nun Medek Akreditasyon başvuru süreci konuşuldu.

Toplantı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İsmail BOZ'un başkanlığında gerçekleşti. Koordinatörümüz Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Prof. Dr. Yılmaz Arı, Prof. Dr. Hatice Aydın, Doç. Dr. Selva Staub, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan, Öğr. Gör. İsmail Arı ile birlikte Manyas MYO Müdürü Doç. Dr. Ufuk BİNGÖL ve Manyas Meslek Yüksekokulu Program Başkanları toplantıya katılım sağladı.

Toplantıda, Manyas MYO'nun akreditasyon sürecindeki performansları ve öz değerlendirme raporları değerlendirildi. Yapılması gereken iyileştirmeler belirlendikten sonra karşılıklı görüş alışverişinin ardından Manyas Meslek Yüksekokulu'nun bir sonraki dönem akreditasyon başvurusunda bulunması kararlaştırıldı.