Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022

Gösterim: 1463

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Başkanlığında Gerçekleşti

Üniversitemiz 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında gerçekleşti. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’muzda gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel sekreterimiz Cihangir Boz, fakülte dekanlarımız, MYO müdürlerimiz, idari birimlerimizin yöneticileri ve akademisyenlerimiz katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizdeki gelişmeleri anlattığı bir sunum gerçekleştirdi. Ön lisans, lisans, lisansüstü ve uluslararası öğrenci sayılarımız, personel sayımız, yerleşkelerimiz, yeni açılan ve açılması planlanan bölüm ve programlarımız, 2022 YKS yerleşme oranlarımız, uluslararasılaşma çalışmalarımız, akademik çalışmalar ve dergilerimiz, kütüphanedeki basılı ve online yayınlarımız, Üniversitemiz tarafından düzenlenen ya da paydaş olunan sempozyum ve kongreler, sağlık, kültür, sanat ve spor alanlarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Rektörümüz, stratejik planlarımız, hedeflerimiz ve bu hedeflere ulaşma doğrultusunda yapılması gerekenleri ve akademisyenlerimize düşen görevleri ifade etti. 

Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, akademisyenlerimizden gelen soruları cevaplandırması ve görüş alışverişi ile son buldu.