Tarih: 16 Ocak 2020

Gösterim: 89

31 Ekim - 01 Kasım 2019 tarijhleri arasında, Üniversitemiz ev sahipliğinde Adım Üniversiteleri 1. Grup İdari Toplantısı Gerçekleştirildi. Toplantıya Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olmak üzere 9 Üniversitenin Kalite Koordinatörlükleri de katılım sağladı ve Üniversitelerde yürütülen kalite çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversitelerde Kalite Komisyonlarının çalışmaları, Kalite Koordinatörlüğünün yapılandırılması başta olmak üzere bir çok konu da öneri niteliğinde kararlar alındı.