Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2022

Gösterim: 571

Üniversitemiz ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Arasında Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) Protokolü İmzalandı

YÖKAK'ın belirlemiş olduğu ilkeler doğrultusunda kalite çalışmalarına hız veren üniversitemiz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin yazılımını geliştirdiği Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi’ne 17 Mayıs 2022 tarihinde karşılıklı imzalanan protokol ile sahip oldu. Protokol kapsamında Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü akademik personelleri Öğr. Gör. İsmail Arı, Öğr. Gör. Emrullah Tekin ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı akademik personeli Öğr. Gör. Osman Yiğit 3 gün süren BKYS tanıtımı ile ilgili modüllerin kullanımına yönelik eğitime katıldı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitime; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Doç. Dr. Gülbahar Üçler ve Ekrem Öztürk, Bilgi İşlem Daire Başkanı Canfer Memoğlu, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Öğr. Gör. Gamze Yılmaz, Reşit Mamur ile Kalite Yönetim Koordinatörlüğü personeli Ersoy Doğan ve Cem Can Cebeci de katıldı.

Kalite kültürünün tüm birimlere yayılması ve dijitalleşen dünyanın gereksinimlerini karşılamak amacıyla tercih edilen yazılım yakın bir zamanda üniversitemizin tüm birimlerinde kullanılmaya başlanacak.


Fotoğraflar