Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024

Gösterim: 167

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Tarafından 2023 Yılında İzleme Programına Alınan Üniversitemizin Kurumsal İzleme Raporu Yayımlandı

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2023 yılında izleme programına alınmış ve bu süreç sonucunda hazırlanan Kurumsal İzleme Raporu kamuoyuyla paylaşılmıştır. 18 Ekim 2023 tarihinde, YÖKAK'ın belirlediği İzleme Takımı, 2020 yılı Kurumsal Geri Bildirim Raporu ve 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu'na dayanarak toplam altı oturumdan oluşan çevrimiçi "YÖKAK İzleme Programı" ziyareti gerçekleştirmiştir.

İzleme Programı kapsamında, Üniversitemizin eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, eski Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Celalettin Yanık, Senato ve Kalite Komisyonu üyeleri, farklı birimlerimizden akademik ve idari personel ile bir araya gelerek üniversitenin kalite süreçleri üzerine yapılan iyileştirmeleri İzleme Takımına aktarmıştır.

İzleme Programı sonucunda, gerçekleştirilen görüşmeler ve sunulan belgeler doğrultusunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin 2023 yılı "Kurumsal İzleme Raporu" hazırlanmıştır. Raporda, üniversitenin öne çıkan güçlü yönleri ve geliştirmeye açık alanları belirlenmiştir.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2023 Yılı "Kurumsal İzleme Raporu", tüm kamuoyu ve paydaşlar için erişime açılmış olup, rapora ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Fotoğraflar