Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024

YÖKAK'ın Düzenlediği 'Kalite Güvencesi ve Akreditasyon' Konferansına Üniversitemizden Katılım

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen "Kalite Güvencesi ve Akreditasyon" konulu konferans, 25-26 Nisan tarihlerinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
Üniversitemizden Rektör Yardımcısı / Koordinatör Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU ile birlikte Koordinatör Yardımcılarından Dr. Öğr. Üyesi Arzu BULUT, Öğr. Gör. İsmail ARI ve Manyas MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Meral SABANCI konferansta yer aldılar.
Konferansta, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK başta olmak üzere, diğer üniversitelerin kalite temsilcileri ile bir araya gelinerek fikir alışverişinde bulunuldu.
Üniversitemizin YÖKAK tarafından düzenlenen konferansa katılımı, akreditasyon süreçlerimizi güçlendirmek açısından önemli bir rol oynadı.