Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022

BKYS Eğitimleri Başlıyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde üniversitemize kazandırılan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı (BKYS) kullanım eğitimleri başlıyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Ekrem Öztürk tarafından verilecek olan eğitimler 3 Ekim 2022 tarihinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda üniversitemizin tüm birim kalite komisyonu üyelerine genel bir sunum yapılarak başlayacak. Aynı gün saat 13.00'da Yeni Senato Salonunda Prof. Dr. Hüseyin Şimşek akademik birim BKYS yöneticileri Dekan ve Müdür Yardımcılarına, Öğrenci Yaşam Merkezi Toplantı Salonunda ise Ekrem Öztürk idari birim BKYS yöneticileri şube müdürleri ve koordinatör yardımcılarına eğitim sunumlarını gerçekleştirecek.

4 Ekim 2022 tarihinde saat 10.00'da Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda ise Prof. Dr. Hüseyin Şimşek tarafından üniversitemizin tüm bölüm/program başkanlarına BKYS kullanımı hakkında bilgiler verilecek.