Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022

Gösterim: 462

YÖKAK Öğrenci Komisyonu Tarafından Kalite Elçisi Eğitim Programı (KEP'22) Düzenleniyor

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu tarafından, yükseköğretimde kalite güvencesi süreçlerine öğrenci katılımının sağlanması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması kapsamında yetkinlik kazandırmak amacıyla online olarak “Kalite Elçisi Eğitim Programı (KEP’22)” düzenlenecektir. 

  • Eğitimin tarihi 05-06 Mart 2022’dir.
  • Eğitimlere; başvuru tarihinde herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans/lisans/lisansüstü programına kayıtlı, öğrenime aktif bir şekilde devam eden öğrenciler başvurabilir.
  • Yapılan başvurular üniversite, öğrenim düzeyi, cinsiyet, bölgesel ve program çeşitliliği gibi kriterlerdeki denge gözetilerek değerlendirilecek; kontenjan kapasitesi doğrultusunda da katılımcı sayısı belirlenecektir. (Önemli not: Başvuru formunun doldurulmuş olması eğitime kesin kayıt yapıldığı anlamı taşımamaktadır.)
  • Eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgesi verilecek ve bu kişiler başvuru yapmaları halinde öğrenci değerlendirici havuzuna dâhil edileceklerdir.
  • Eğitimlerin tarihlerine ilişkin duyurular www.yokak.gov.tr adresi ve @kaliteelcisi sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

Kalite elçisi eğitim programına kayıt olmak için tıklayınız:


Fotoğraflar