Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022

Gösterim: 250

2022 Yılının Son Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu’nun 2022 yılı toplantılarından dördüncüsü gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık ile Genel Sekretemiz Cihangir Boz ve Kalite Komisyonu üyesi akademisyenlerimiz katıldı. 


Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık, Kalite Koordinatörlüğü'nün 2022 faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirirerek başlayan toplantı Akreditasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Arı'nın akreditasyon çalışmalarına başlayan yedi bölüm ve 12. 12. 2022 tarihinde gerçkleşen Akreditasyon Çalışma Grubu Toplantısının kararları hakkında komisyonu bilgilendirmesi ile devam etti. 

Belge ve Dokümantasyon Çalışma Grubu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömür Kızılgöl ise üniversitemizde kullanıma başlanması planan ISO 9011 sistemine uygun belgeler ile ilgili planlanan faaliyetleri ve çalışma grubunun hazırlamış olduğu prosedürleri kalite komisyonuna iletti.

Üniversite Öğrenci Temsilcisi Sude Erdal'ın üniversitemizin birim ve bölüm öğrenci temsilcileri ile yaptığı yüz yüze ve çevrimiçi görüşmeler neticesinde topladığı iyileştirme verilerini (istek, öneri, şikayet) kalite komisyonuna sundu. Öğrencilerimizin taleplerine yönelik olarak görüşülen her maddenin üzerinde titizlikle çözüm önerilerinin ve planların kararlaştırıldığı komisyon toplantısı 2023 yılının ilk çeyreğinde tekrar toplanmak üzere sona erdi.


Fotoğraflar