Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023

2023 Yılının İlk Akreditasyon Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Koordinatörlüğü'ne bağlı olarak üniversitemizde akredite olmaya hazırlanan bölümlerin istişare ve danışma kurulu olarak görev yapan Akreditasyon alt çalışma grubu 3. Toplantısını gerçekleştirdi.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Celalettin Yanık'ın başkanlık ettiği Akreditasyon Alt Çalışma Grubu'nun 2023 yılındaki ilk toplantısı üniversitemiz eski senato salonunda gerçekleştirildi. Akredita olmaya hazırlanan bölümlerimiz ile istişarelerin yapıldığı toplantı, Akreditasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Arı'nın yol haritasına dair sunumu ile devam etti. Akredite olmak için çalışmalarını yürüten bölümlerin akademik yöneticilerinin süreç hakkındaki görüşleri ve bölümlerindeki hazırlıklarının Akreditasyon Çalışma Grubu ve Kalite Koordinatörlüğü yetkilileri ile paylaşıldığı toplantıda öz değerlendirme raporlarında ifade edilen eksikliklerin tamamlanması için çalışmaların hız kazandırılması kararlaştırıldı.

Akreditasyon Çalışma Grubu'nun bir sonraki toplantısının ise 24 Ekim 2023 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.