Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022

Akreditasyon Alt Çalışma Grubumuz İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

Kalite Koordinatörlüğüne bağlı olarak üniversitemizin ve bölümlerimizin akreditasyon süreçlerine katkı sunmak amacıyla oluşturulan Akreditasyon Çalışma Grubu ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Eski Senato Salonu'nda Prof. Dr. Yılmaz Arı'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Özdemir, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Aydın, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Emrah Akdamar ve Dr. Öğr. Üyesi Ömür Kızılgöl, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Burçin Akçay, Tarih Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Türk, Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Arı ve Akreditasyon Çalışma Grubu öğrenci temsilcisi Mehmet Naci Aksoy katılım gösterdi.

Kalite Komisyonu'nun önerisiyle yedi bölümde hız kazanan Akreditasyon süreçlerine dair yol haritalarının belirlendiği toplantıda öz değerlendirme raporlarının hazırlanması ve her bölümün ilgili akreditasyon kuruluşlarının ölçütlerine yönelik hazırlıklarını Mayıs ayına kadar tamamlaması kararlaştırıldı.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.