Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022

Gösterim: 462

Akreditasyon Çalışma Grubu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Üniversitemizde kalite çalışmalarını artırmak ve akreditasyon süreçlerini hızlandırmak adına çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kalite Koordinatörlüğüne bağlı olarak kurulan Akreditasyon Çalışma Grubumuz da bu doğrultuda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Eski Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Akreditasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Arı başkanlık etti. Toplantıya Prof. Dr. Abdulkadir Özdemir, Doç. Dr. Hatice Aydın, Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Dr. Öğr. Üyesi Ömür Kızılgöl, Dr. Öğr. Üyesi Emrah Akdamar, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan, Öğr. Gör. İsmail Arı ve Öğr. Gör. Emrullah Tekin çalışma grubu üyeleri olarak katılım gösterdi.

Fakülte ve bölümlerimizde akreditasyon çalışmalarına hız kazandırmak gündemi ile başlayan toplantıda kurul üyelerimiz, her fakültenin ilgili akreditasyon kuruluşuyla iletişime geçerek fakülte personeline yönelik olarak akreditasyon süreçleri eğitiminin alınmasının uygun olacağı görüşüne vardı. Bunun yanı sıra üniversitemizdeki tüm fakültelerden akreditasyon temsilcisi belirlenmesi, bu temsilcilerim çalışma grubuna dahil edilmesi ve akabinde her temsilcinin fakültelerindeki akreditasyon süreçlerini takip etmesi kararlaştırıldı.

Akreditasyon Çalışma Grubu Öğrenci Temsilcisi ise Denizcilik Fakültesi Öğrencisi Naci Aksoy olarak belirlendi.


Fotoğraflar