Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022

Dokümantasyon ve Belge Yönetimi Çalışma Grubu Kuruluyor

Koordinatörlüğümüz, kalite hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kalite Yönetim Sistemi içerisinde en önemli unsurlardan olan ve kurumsal standardizasyon açısından büyük önem arz eden dokümantasyon sisteminin çalışmalarına başlandı.

Üniversitemizde kullanılacak olan tüm dokümanların belirli standartlara göre hazırlanması amacıyla Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. İsmail Arı ve Öğr. Gör. Emrullah Tekin ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Denizcilik Fakültesi akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Ömür Kızılgöl ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Akdamar da katılım sağladı.

Dokümanların hazırlanması ve standardize edilmesi konusunda fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği toplantıda Dokümantasyon Çalışma Grubunun oluşturulması ve üniversitemizde kullanılacak tüm belge ve dokümantasyonun bu çalışma grubunun onayıyla hazırlanması gerektiği kararlaştırıldı.