Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022

Gösterim: 367

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Üniversitemiz Üst Yönetimine BKYS Sunumu Gerçekleştirildi

Üniversitemiz, belirlemiş olduğu stratejik süreçler ve hedeflere bağlı olarak kalite düzeyini artırmaya yönelik yaptığı çalışmalara devam ediyor. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin yazılım ve tasarımını oluşturduğu Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi’nin üniversitemize kazandırılmasının ardından ilgili programa yönelik olarak eğitimler başladı.

Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi eğitimleri kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ilk olarak üniversitemiz üst yönetimine bir eğitim gerçekleştirdi. Eğitime üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Küçük, Bilgi İşlem Daire Başkanı Kürşad Demirtaş, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Cem Polat, Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Emrullah Tekin ve Öğr. Gör. İsmail Arı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı akademik personeli Öğr. Gör. Osman Yiğit ve Genel Sekreterlik Şube Müdürü Nezahat Erçelik katılım gösterdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin, üniversitemizin tüm personeline yönelik olarak gerçekleştireceği Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi ise 3-4 Ekim 2022 tarihlerine Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.


Fotoğraflar