Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023

The 2nd International Conference on Quality Assurance and Accreditation in Foreign Language Education Programı gerçekleştirildi

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde 10-11 Kasım 2022 tarihinde The 2nd International Conference on Quality Assurance and Accreditation in Foreign Language Education programı gerçekleştirildi. YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ve İzmir Ekonomi Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  Murat Aşkar ile birlikte pek çok ulusal ve uluslararası katılımcının davetli olduğu programa Üniversitemiz adına Kalite Koordinatör yardımcıları Öğr. Gör. Emrullah Tekin ve Öğr. Gör. İsmail Arı da katılım sağladı.  Etkinlikte Kalite Güvence Sistemi, Akreditasyon, Standartlaşma gibi konular ele alındı.