Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023

Gösterim: 443

Üniversitemiz Genelinde Akreditasyon ve Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Eğitimi Düzenlendi.

Üniversitemiz genelinde  akreditasyon ve birim iç değerlendirme raporu hazırlama eğitimi düzenlendi. 

Sakarya Üniversitesi AACSB Uluslararası Akreditasyon Koordinatörlüğü ve Sakarya Üniversites Kalite Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuş olan Dr. Öğretim Üyesi Naciye Güliz UĞUR ve SAÜ AACSB Uluslararası Akreditasyondan Sorumlu Dekan Yardımcılığı ve Akreditasyon Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuş olan İşletme ve Yönetim Bilimleri Ulusal Akreditasyonu Eğitim Komitesi Başkanı Doç. Dr. Adem AKBIYIK’ın düzenlediği eğitim sabah programı ile başladı. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Koordinatör Yardımcısı ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selva Staub'un moderatörlüğünü yaptığı programa üniversitemiz personeli yoğun katılım gösterdi. Etkinliğin ilk oturumunda üniversite kalite komisyonu üyeleri, idari birim yöneticileri, araştırma birim yöneticileri ve üst yönetim yer alırken ikinci oturumda ise birim ve bölümlere yönelik bir eğitim verildi. Katılımcılara programların eğitim amaçları, çıktıları, müfredat yapılanmaları, öğrenci iş yükü tasarımı ve takibi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Üniversitemiz üst yönetimi ve akademisyenlerinin yoğun ilgi gösterdiği program soru-cevap etkinlği ve karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından son buldu.


Fotoğraflar