Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2025
Gösterim: 73
AKREDİTASYON VE KALİTE TOPLULUĞU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
20.03.2025 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. İsmail Arı da katıldı. Akreditasyon ve Kalite Topluluğu'nun düzenlediği İlk Adım: Kalite Buluşması etkinliğinin organizasyon süreci ele alınarak etkinlik akışı, görev dağılımı ve hazırlıkları gözden geçirildi.
Toplantıda, yönetim kurulu üyeliği için yeni başvurular değerlendirildi ve yeni yönetim kurulu üye alım süreci başlatıldı. Ayrıca, topluluk faaliyetlerinin fakülteler arası iş birliği içinde yürütülmesi ve üniversite genelinde daha geniş bir katılım sağlanması amacıyla, her fakülteden öğrenci temsilcilerinin yer alacağı bir “Kalite Meclisi” oluşturulmasına karar verildi.
Topluluğun bilinirliğini artırmak ve yeni üyelerin katılımını teşvik etmek amacıyla tanıtım faaliyetlerinin yoğunlaştırılması kararlaştırıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgisiyle süren toplantıda, topluluğun önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığı etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu, öneriler değerlendirildi ve UNIDES gibi öncelikli projeler değerlendirildi.
Toplantı, samimi bir ortamda karşılıklı fikir alışverişleri ile sona erdi.