Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024

"Ders Öğrenme Çıktıları ile Program Çıktılarını Geliştirme ve Ölçme Değerlendirme" Semineri Gerçekleştirildi

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen “Ders Öğrenme Çıktıları ile Program Çıktılarını Geliştirme ve Ölçme Değerlendirme” başlıklı çevrim içi seminer, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14:00'te yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Seminerin moderatörlüğünü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat Bircan üstlendi. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Donald Staub, Sakarya Üniversitesi'nden Doç. Dr. Adem Akbıyık ve üniversitemiz Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Selva Staub etkinliğe konuşmacı olarak katıldılar.

Seminerde, Doç. Dr. Selva Staub, kalite süreçlerinde eğitim ve öğretimin iyileştirilmesi konulu kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında soru-cevap bölümü ve karşılıklı görüş alışverişleri ile devam eden etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisi ile tamamlandı.