Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024

Geleceği Şekillendirmek: Üniversitelerde Kalite Yolculuğu Konferansı Büyük İlgi Gördü

27 Mayıs tarihinde, saat 11:00'da Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen "Geleceği Şekillendirmek: Üniversitelerde Kalite Yolculuğu" adlı konferans, akademisyenler ve öğrenciler arasında büyük bir katılımla gerçekleşti.
Konferansa, YÖKAK Kurul Üyesi ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ÖNDER konuşmacı olarak katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ ve Rektör Yardımcısı / Koordinatör Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU da konferansta bulundular. Prof. Dr. Murat ÖNDER, konuşmasında üniversitede kalite ve akreditasyonun önemi üzerine odaklandı ve öğrencilerin akreditasyon süreçlerinde nasıl aktif bir rol alabileceklerine dair önemli bilgiler verdi.
Konferans, üniversitelerin kalite süreçlerini geliştirmek ve geleceklerini şekillendirmek isteyen akademisyenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Prof. Dr. Murat ÖNDER'in deneyim ve bilgi birikimi, katılımcılara önemli bir perspektif sunarak, üniversitelerde kalitenin önemini gözler önüne serdi.
Konferans, üniversitemiz için kalite ve akreditasyon süreçlerinde yol gösterici bir deneyim sunarak, katılımcılara değerli bir bilgi paylaşımı imkanı sundu.