Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024

Kalite Çalışmaları Bağlamında Prof. Dr. Murat ÖNDER’in de Bulunduğu Toplantı Gerçekleşti

YÖKAK Kurul Üyesi ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Murat ÖNDER’in de bulunduğu toplantı, 27 Mayıs'ta Farabi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ, Rektör Yardımcısı / Koordinatör Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU ve Koordinatör Yardımcılarımızdan Doç. Dr. Selva STAUB, Doç. Dr. Yavuz Tansoy YILDIRIM, Doç. Dr. Cennet GÖLOĞLU DEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Arzu BULUT, Dr. Öğr. Üyesi Fahrrettin Burak DEMİR katılım sağladılar.

Toplantıda, üniversitemizin kalitesini artırmaya yönelik stratejiler ve yapılacak iyileştirmeler üzerine yoğun bir istişare gerçekleştirildi. 2025'te üniversitemizin hedeflediği kurumsal akreditasyon için bu toplantı büyük önem taşımaktadır.