Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

31 Mayıs'ta Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ni temsilen Rektör Yardımcısı ve Koordinatör Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve saygın akademisyenleri Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, Doç. Dr. Derya Deliktaş ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Koşar katıldı. Ayrıca, Üniversitemizden Koordinatör Yardımcılarımız Doç. Dr. Selva Staub, Doç. Dr. Cennet Göloğlu Demir ve Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak Demir de toplantıda hazır bulundu.

Toplantı, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu'nun Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin kalite serüvenini anlattığı sunum ile başladı ve karşılıklı görüş alışverişleri ile devam etti. Verimli ve yapıcı tartışmaların ardından, gelecekteki iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için en kısa sürede yeniden bir araya gelme temennisi ile toplantı sona erdi.

Bu başarılı buluşma, her iki üniversite arasındaki kalite noktasındaki iş birliğini güçlendirmede önemli bir adım oldu.