Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024

Rektör Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi

21-22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 9. Kariyer Günleri kapsamında rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ, öğrenciler ile programların ardından bir araya geldi. Üniversite yönetimi ile öğrenciler arasında önemli bir iletişim köprüsü oluşturacak ve öğrencilerin görüşlerinin alınmasını sağlayarak üniversite yaşamının daha etkin bir şekilde yönlendirilmesine katkıda bulunacağı düşünülen organizasyonda Rektörümüze Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Prof. Dr. Alpaslan Serel de eşlik etti.

Yemekhane, sosyal yaşam, kütüphane, sosyal ve kültürel aktiviteler gibi birçok konuda görüş belirten öğrencilerimizin tüm talepleri dikkatli şekilde dinlendi ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Kalite Koordinatörlüğü’ne teslim edildi.