Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024

Trakya Üniversiteler Birliği III. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı Başarıyla Gerçekleştirildi

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından düzenlenen III. Sosyal Sorumluluk Çalıştayı, "Afet Dönemi ve Sonrası Toplumsal Katkı Faaliyetleri ve 2023 Sosyal Sorumluluk Çalışmaları" başlığıyla büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

Çalıştayın açılış konuşmalarını Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu ve Prof. Dr. Dinçay Köksal yaparken, moderatörlüğünü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın üstlendi. Etkinliğe Dr. Öğr. Üyesi Ertan Varlı, Öğr. Gör. Dr. Mustafa Helvacı ve Öğr. Gör. Dr. Burcu Durmuş'un yanı sıra, üniversitemizi temsilen Koordinatör Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Arzu Bulut konuşmacı olarak katıldı.

Çalıştay kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Arzu Bulut, üniversitemizin ve Kalite Koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında bilgilendirici ve ilham verici bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, üniversitemizin afet dönemleri ve sonrasında toplumsal katkı faaliyetlerine yönelik yürüttüğü projeler ve 2023 yılı sosyal sorumluluk çalışmaları detaylarıyla aktarıldı.

Etkinlik, katılımcılar arasında yoğun görüş alışverişlerine sahne oldu. Akademisyenler, sosyal sorumluluk projelerinde edinilen deneyimleri ve gelecekte yapılacak iş birliklerini tartışarak, bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.