Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023

Gösterim: 282

Kalite Koordinatörlüğü Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin kalite yönetim sistemi çalışmaları kapsamında faaliyetlerini sürdüren Koordinatörlüğümüz 2022 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu yazım sürecini tamamladı ve 12.04.2023 tarihinde Kalite Komisyonu'na sunulmak üzere hazır hale getirdi. 06.04.2023 tarihinde Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Selva STAUB, Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak DEMİR, Öğr. Gör. Emrullah TEKİN ve Öğr. Gör. İsmail ARI'nın katılım gösterdiği toplantıda Kurum İç Değerlendirme Raporu'nun yanı sıra farklı gündem maddeleri de görüşüldü.

Dinamik bir çalışma alanı yaratmak ve kalite kültürünü üniversite geneline yaymak amacıyla komisyon üyelerinin değiştirilmesine ilişkin gündemin kalite komisyonunda görüşülmesine karar verildi. Ayrıca Koordinatör Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak DEMİR tarafından üniversitenin tüm birimlerine yönelik olarak faaliyet planı hazırlama ve BKYS modülüne işlemelerine yönelik olarak 11.04.2023 tarihinde bir çevrimiçi eğitim verilmesi kararlaştırıldı. 

Dokümantasyon Alt Çalışma Grubu'nun faaliyetleri doğrultusunda idari birimlerden talep edilen dokümanların incelenmesi amacıyla da 13 Nisan 2023 tarihinde koordinatörlük ve alt çalışma grubu üyelerinin katılımıyla bir toplantı yapılması kararlaştırıldı. Bunun yanı sıra tüm birimlerin Birim İç Değerlendirme Raporu hazırlaması ve 02 Mayıs 2023 tarihinde web sitelerinde ilan etmesi de toplantıda alınan bir diğer karar olarak kayıtlara geçti.