Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020

BANÜ Kalite Koordinatörlüğü Koordinasyonunda, Kalite Komisyonu Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. ( 11 Aralık 2020 Saat 16:00 )

Rektörümüz ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR Başkanlığında, Kalite Koordinatörlüğünün koordinasyonunda çevrim içi Kalite Komisyonu bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı da Kalite Koordinatörlüğü ve Kalite Çalışma Gruplarınca hazırlanan "Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kurum İç Değerlendirme Raporu 2020" hakkında değerlendirmelerde bulundu ve rapor kabul edildi. Ayrıca Üniversitemizin bu yıl tabi tutulacağı "2020 Kurumsal Dış Değerledirme Programı" hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Gerek Uzaktan Eğitim İç Değerledirme Raporu gerekse de Kurumsal Dış Değerlendirme hakkında soru-cevap ve görüşler alınarak toplantı sonlandırıldı. ( 11 Aralık 2020 Cuma Saat 16:00 - Çevrimiçi )